Филтер

Спаковани хлеб и специјалитети

9 производа

Приказујем 1 - 9 од 9 производа
Тост Етимек направљен од интегралног брашна са 125г соли
Балвитен резани хлеб са семенкама без глутена, 190г
Тост Етимек од интегралног брашна без соли 130г
Балвитен бели хлеб без глутена, 190г
Финн Црисп Хрскави танки хлеб са белим луком, 175г
Округли хрскави хлеб са сусамом, 250г
Округли хрскави ражени хлеб, 250г
Танак хрскави хлеб са више зрна, 175г
Оригинални хрскави танки ражени хлеб, 200г